Duelighedsbevis

 

Her kan du læse om internetbaseret selvstudium.

Nu kan du tage duelighedsprøvens teoretiske del som selvstudium, ved hjælp af Duelighedsklubbens internetbaserede fjernkursus. Vi vil hjælpe dig med, at opnå de færdigheder der kræves

 

 

 

Når du har læst om kursus, kan du
tilmelde dig her

Hele kurset foregår via internettet, så du bestemmer selv hvornår du vil på skolebænken, ligesom du selv er herre over, hvor hurtigt du vil gennemføre kurset, når bare dette sker inden for 1 år fra kursusstart.

Du har ingen lærer under kursusforløbet, men kan søge støtte hos dine studiekammerater og andre sejlere i Duelighedsklubbens nyhedsbrev "Skipper-tips"..

Kursusforløbet.
Pensum er inddelt i 12 lektioner og du indleder hver lektion med at læse på lektien i dine bøger. Når du føler at du har nogenlunde fat i læsestoffet, går du i gang med at løse de opgaver der hører til lektionen.
Hvert opgavesæt afsluttes med en lille online-prøve, så du ved hvor du er i forhold til pensum.

Økonomi.
Prisen for et dueligheds-fjernkursus uden lærerstøtte er: 995.- kr.

Du kan udprinte en komplet lærebog med opgaver og facitliste fra studieprogrammet, eller læse direkte fra din computerskærm.

Det eneste du skal bruge af fysiske materialer for at studere hos os, er kort 100 Kattegat og rekvisitter til at arbejde i kortet (kurslineal eller lineal + trekant samt stikpasser, blyant og viskelæder). Resten kan downloades når du er logget ind på studieprogrammet og udprintes eller gemmes på PC eller tablet.
Nogle lærerbøger anvender lokale søkort, men her i Duelighedsklubbens uddannelsesgruppe vil gerne lidt længere til havs, og foretrækker derfor kort 100 Kattegat, som også anvendes ved Yachtskipperuddannelserne. Med dette kort kommer vores studerende mere "ud at sejle" i opgaverne, og alle vores undervisningsmaterialer tager derfor udgangspunkt i dette kort.

Den teoretiske del af duelighedsprøven.
Når du har sat dig grundigt ind i pensum, skal du aflægge en teoretisk prøve på internettet, som er kontrolleret og godkendt af Søfartsstyrelsen. Det foregår her.

Den praktiske prøve.
Den praktiske prøve kan tages før eller efter den teoretiske prøve.
Du kan tage den praktiske prøve hos en valgfri prøveudbyder. Du finder dem på Søfartsstyrelsens hjemmeside.
Hvis du har speedbådskørekort, gælder dette for den praktiske prøve. Dog skal du have en rigtig praktisk duelighedsprøve hvis du vil læse videre til Yachtskipper.

Er du i tvivl om noget?
Hvis du har spørgsmål vedr. kursus, kan du sende os en mail: admin@duelighed.dk

Og så, er der kun en ting tilbage at sige til dig :
VELKOMMEN TIL KURSUS !

Tilmeld dig kursus her